Ніжний крем Islet подарує Вашим ручкам відчуття комфорту, свіжості й легкості, надасть приємного квіткового аромату, зачарує найніжнішим пахощами. Насолоджуйтесь красою і ароматом Вашої улюбленої квітки або зберіть їх всі в чарівний букет та користуйтеся за настроєм або погодою за вікном.

Блакитні теплі морські хвилі неспішно накочуються маленькими пінними баранцями на тихий піщаний берег... Ви чуєте їх заспокійливий шурхіт?


Закрийте очі... Ви чуєте музику?


Зробіть глибокий вдих... Відчуйте розлиті у повітрі чарівні, багатогранні аромати... Аромати квітів, що розпускаються, молодої зелені, спецій і фруктів... Аромати спокою, чуттєвої ніжності і щастя.

Погляньте, галявини смарагдової трави переливаються різнобарв'ям чарівних запашних квітів. Помилуйтеся їх красою, насолодіться дотиком до їх шовкових пелюсток...

Це — маленький квітковий острівець Islet, прикрашений полями бавовни і льону, деревами квітучих магнолій, білосніжними, немов наречена, кущами жасмину, запашними ірисами і розкішними півоніями. Щоб потрапити туди, не потрібен квиток на літак або пароплав. Усе найкраще з острівця Islet зібрано в серії парфумованих кремів для рук.

Ніжна текстура кожного з видів крему «Islet» за мить після нанесення робить стан шкіри рук комфортним. Свіжість, легкість, квітковий аромат, – приємні додаткові ефекти від використання крему для рук виробництва харківської фабрики «Аромат».

Активна асортиментна лінійка парфумованих кремів для рук:


«Islet»: насолода красою і ароматом своєї найулюбленішої квітки або цілим чарівним букетом з різних квітів, щоб користуватися різномаїттям кремів згідно з настроєм або погодою за вікном.