МЕНЮ
Your Cart

Блог

21 Feb KAVANA COLOURS: 3 кольори, 3 аромати, 3 наміру
Aromat-admin 0 559
EAU DE TOILETTE FOR WOMEN «КАВАНА»: нова парфумерно-косметична серія з трьох різних, як зелений, блакитний та рожевий кольори, ароматів.Буквально слово Кавана позначає "намір", спрямованість думок та ..
27 Aug Запрошуємо на INTERCHARM-Україна
0 701
Шановні партнери!Компанія «АРОМАТ» у рамках щорічного заходу INTERCHARM-Україна і PRO BEAUTY EXPO запрошує Вас відвідати наш стенд № 2А-5-40 в павільйоні 2С на ювілейній 20-й міжнародній виставці.Щоб ..
30 Jul Ароматний острівець «Islet»
0 505
Ніжний крем Islet подарує Вашим ручкам відчуття комфорту, свіжості й легкості, надасть приємного квіткового аромату, зачарує найніжнішим пахощами. Насолоджуйтесь красою і ароматом Вашої улюбленої кві..
21 Jul Розмаїття антисептичних засобів
0 343
30 секунд - час, за яке антисептик вбиває 99% відомих мікробів і бактерій. Знезаражуючий засіб рятує там, де особливо важливо, але неможливо вимити руки. Після контакту з громадськими речами, з тварин..
12 Jul «АРОМАТ»: підприємство року 2020
Aromat-admin 0 510
Міжнародний економічний рейтинг «ЛІГА КРАЩИХ» уповноважений обирати, нагороджувати та відзначати підприємства держави статус-нагородою «Підприємство року» з наданням сертифікатів міжнародного зразка. ..
28 Apr Догляд за тілом
Aromat-admin 0 434
Славія — загальний термін для області, населеної слов'янами: тобто це своє, рідне, прославлене. Lege artis в перекладі з латинської означає робити щось майстерно, за всіма правилами та законами мистец..
23 Apr Краса волосся з «Permanent color»
0 446
Змінитися, стати більш впевненою у собі, знайти нарешті свій неповторний стиль, стати яскравіше, освіжити своє відображення у дзеркалі, поглянути на світ по-новому, підкреслити красу або просто позбут..
19 Apr Волосся без лупи з «Віторал» клімбазол / октопірокс
Aromat-admin 0 444
Здорове, блискуче, сильне, чисте волосся без лупи - джерело сильної енергетики, краси та впевненості жінок і чоловіків. Так приємно занурити пальці в шовковисті пасма чарівної жінки або наїжачити воло..
19 Apr «Целитель»: натуральна основа здоров'я і краси
Aromat-admin 0 465
У всі часи за рішенням самих різних за складністю питань, пов'язаних зі здоров'ям, люди зверталися до цілителів, які мають величезний багаж знань попередніх поколінь. До того ж, слово «цілитель» від с..
16 Apr «Honeywood»: країна дитячих фантазій, радості та чистоти
Aromat-admin 0 387
«Honeywood» — це казкова країна дитячих фантазій, в якій живуть кумедні різнобарвні тваринки – друзі дітлахів і помічники мам. В Хонивуді геть усі розмовляють віршами, в небі плавають пухнасті пінні х..
16 Apr «ХИТ» for men: чоловіча доглядова косметика
Aromat-admin 0 333
Чоловікам потрібно все і відразу: прийшов, побачив, переміг. Немає часу на дурниці і сентименти, не хочеться довго вибирати доглядові косметичні засоби. Все повинно бути чітко, ясно і по-чоловічому. П..
16 Feb Що виробляє «Аромат»
Aromat-admin 0 567
Торгові марки парфумерії та косметики виробництва харківської фабрики «АРОМАТ» складають повноцінний асортимент уходових засобів для краси та здоров'я кожного з членів сім'ї, від самих досвідчених дор..
Показано з 1 по 12 із 14 (всього сторінок: 2)