30 секунд - час, за яке антисептик вбиває 99% відомих мікробів і бактерій. Знезаражуючий засіб рятує там, де особливо важливо, але неможливо вимити руки. Після контакту з громадськими речами, з тваринами, на природі або в дорозі, - дезінфекція шкіри і поверхонь попереджає ряд можливих небезпек.

Антисептичні засоби, якими комфортно користуватися без доступу до води, ТОВ «Аромат» виробляє у вигляді лосьйонів і гелів.


ЛОСЬЙОНИ з антисептичним ефектом

Засоби в цьому виді зручно наносити за допомогою дрібнодисперсного розпилювача або носика-крапельниці, - ці варіанти упаковки представлені в асортименті.

Активні компоненти:

► спирт етиловий денатурований (60,0%, що відповідає рекомендації ВООЗ) - антисептик;

► изопропанол (10,0%) - антисептик;

► бензалконіюхлорид (0,5%) - компонент, що бактерицидно впливає на ряд поширених мікроорганізмів;

► масло ефірне чайного дерева (0,05%) - потужний природний антисептик, що володіє противірусною, бактерицидною, імуностимулюючу і протигрибковою дією;

► вітамін Е - пом'якшує шкіру, захищає її від забрудненого навколишнього середовища, сприяє утриманню вологи в епідермісі і чинить протизапальну дію.


ГЕЛІ з антисептичним ефектом

Засоби в цьому виді зручно наносити за допомогою помпи-дозатора, носика-крапельниці, туби з фліп-топом або одноразового саше - ці варіанти упаковки представлені в асортименті.

Активні компоненти гелів аналогічні лосьонам. Додатково гелі містять компонент:

► гідроксиетилцелюлоза - компонент, який створює на шкірі ефект «рідкої рукавички»: знижується швидкість випаровування, тим самим подовжує дію бензалконію хлориду на поверхні шкіри і збільшує час активності антисептичний засіб.


РІДКЕ МИЛО з антисептичним ефектом

Гель-мила призначені для гігієнічної та санітарної обробки шкіри рук і тіла, випускаються в стійкому флаконі з помпою .. Кошти мають очисними, дезінфікуючими, антимікробними, пом'якшуючими і зволожуючими властивостями. Рідке мило антисептичної серії не містить SLS і володіє оптимальним для шкіри рівнем pH-5.5 -6.5.

Активний компонент:

► бензалконіюхлорид - бактерицидну дію відносно більшості поширених мікроорганізмів.


Миюча основа бессульфатного мила - лаурілсаркозінат натрію, м'який ПАР на натуральній основі, який не дратує чутливу шкіру, легко біологічно розкладаємо і нешкідливий для навколишнього середовища. Антисептичний компонент:

► ундеціленамідопропілтрімоніум метосульфат, він же тетраніл U (1,0%) - має бактерицидну і фунгіцидну дію. Забезпечує високий ступінь захисту і має відмінну сумісністю зі шкірою. БЕССУЛЬФАТНОЕ МИЛО мило виробляється в чотирьох варіаціях компонентів: з маслом ялиці, з маслом чайного дерева, з маслом евкаліпта і з D-пантенолом.

Сульфатно МИЛО також випускається з чотирма компонентами: з екстрактом алое, з екстрактом календули, з екстрактом ромашки і з D-пантенолом.


Засоби знезаражування ДЛЯ НІГ

Профілактика грибкових інфекцій при використанні взуття напрокат, при відвідуванні басейнів та інших подібних громадських місць, в тривалих подорожах, - з цим всім справляються антисептичні засоби для ніг з рідкої і гелеобразной формі. Під брендом «Аромат» виробляються освіжаючі спиртові спреї для ніг і гелі з ефірними маслами і вітаміном Е.


БОНУСНІ ВАРІАНТИ застосування антисептиків

→ дезінфекція та полірування екрану смартфона;

→ чистка очок і іншої оптики;

→ зняття залишків клею від етикеток;

→ розчинення жирних плям на одязі;

→ знезараження кистей для макіяжу;

→ освіження волосся замість сухого шампуню;

→ зняття пластиру з шкіри без неприємних відчуттів;

→ полірування дзеркал і інших скляних поверхонь;

→ усунення слідів маркера на одязі, меблів і техніки;

→ захист вікон від морозу і конденсату, в тому числі автомобільних;

→ видалення слідів пальців і бризок жиру з поверхонь з нержавіючої сталі.