Славія — загальний термін для області, населеної слов'янами: тобто це своє, рідне, прославлене. Lege artis в перекладі з латинської означає робити щось майстерно, за всіма правилами та законами мистецтва.

Slavia lege artis — це серія, яка відповідає всім правилам майстерно створенних косметичних засобів.

Віртуозні поєднання інгредієнтів рослинного походження з високоякісними м'якими миючими та доглядовими компонентами у засобах для догляду за волоссям і тілом розкривають незвичайні акорди звучання їх спільної мелодії.

У хімічних назвах компонентів, що виглядають як набір символів для багатьох покупців, розробники косметики бачуть готову композицію, яка зробить жінку ще гарніше, так само, як композитор бачить у корлючках нот прекрасну оду.

Ось приклад мелодії живильного шампуню для догляду за всіма типами волосся Slavia lege artis.

► Рідна для наших широт пшениця дарує найцінніше - масло паростків, яке чудово пом'якшує і живить волосся зі шкірою голови, тонізує. Це ноти Triticum Vulgare (Wheat) Germ Oil і Hydrolyzed Wheat Protein.

► Теплолюбний яскравий гранат, як справжня коштовність, дарує волоссю відчуття розкішної шовковистості і блиску, полегшує їх розчісування. Це Punica Granatum Seed Extract.

► Екстракт зерен зеленої кави підходить абсолютно для всіх типів волосся і шкіри, маючи такий же рівень pH, як і шкіра людини. Сухе волосся отримує необхідне зволоження, а схильна до жирності шкіра голови не стане ще жирнішою. Це завдяки Coffea Arabica Seed Extract.

► Акорди Sodium Laureth Sulfate, Cocamide DEA, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Cocoamphoacetate, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Panthenol створюють ніжну пухку піну, чудово очищують волосся та шкіру голови і надають пом'якшувальну дію.

Чи це не мистецтво?

Насолоджуйтесь симфонією Догляду коштів Slavia lege artis, що оспівують Вашу красу.