У всі часи за рішенням самих різних за складністю питань, пов'язаних зі здоров'ям, люди зверталися до цілителів, які мають величезний багаж знань попередніх поколінь. До того ж, слово «цілитель» від слова «цілісність». Його завдання в підтримці здоров'я і злагодженості роботи всіх органів і у відновленні гармонії душі та тіла.

ТМ «ЦЕЛИТЕЛЬ»  — серія кремів-бальзамів і гелів на основі натуральних ефірних масел і екстрактів цілющих трав, а також серія освіжаючих дезодорантів-ополіскувачів для порожнини рота. Композиції рослинного походження і сучасні косметичні компоненти підібрані для максимальної ефективності їх сукупної дії.

Асортиментний ряд засобів «ЦІЛИТЕЛЬ» призначений для самих різних випадків, і для кожної вікової категорії:

Крем-бальзами та гелі «ЦЕЛИТЕЛЬ» застосовуються при: ударах, опіках, набряках, укусах, пошкодженнях, болях в суглобах і м'язах, алергічних подразненнях, при простудних захворюваннях, тріщинах на шкірі, при пітливості стоп і т.д. Комплекс натуральних інгредієнтів покращує кровопостачання шкіри, прискорює її регенерацію, живить і діє антисептично, стимулює захисні сили організму.

Дезодоранти-ополіскувачі «ЦЕЛИТЕЛЬ» для порожнини рота призначені для щоденної гігієни зубів і ясен, застосовуються для підтримки їх здоров'я, природної білизни емалі і як допоміжні засоби при пародонтозі та карієсі. Ополіскувачі створені на основі антисептичних компонентів, рекомендованих стоматологами, і посилені дією екстрактів лікарських рослин.

ТМ «ЦЕЛИТЕЛЬ» поєднує в собі безцінний досвід народної медицини і сучасних розробок косметологів. Торгова марка створена з душею для здоров'я тіла!

 Продукція ТМ «ЦЕЛИТЕЛЬ» не є лікарським засобом.