Чоловікам потрібно все і відразу: прийшов, побачив, переміг. Немає часу на дурниці і сентименти, не хочеться довго вибирати доглядові косметичні засоби. Все повинно бути чітко, ясно і по-чоловічому. При цьому чоловік згоден не менш, ніж на краще. Тільки на ХІТ. Хітовий плей-лист і одяг у своєму стилі, хітові новинки в техніці та доглядових засобах. Бо бути в тренді = бути молодим.

Торгова марка «ХИТ» for men включає в себе необхідні та затребувані продукти для гоління, для догляду за шкірою, тілом і чоловічим волоссям.

  • Складові компоненти засобів ретельно підібрані з використанням ефективних трендових екстрактів-компонентів. Чоловік може в них не розбиратися, але навряд чи ніколи про них не чув. Алое, фукус, бамбук, гуарана, зелена кава, лайм, евкаліпт, чайне дерево, авокадо, зелений чай, зародки пшениці, пантенол - ці компоненти в продукції роблять комфортним використання і відмінним результат.
  • Туби, флакони і футляри засобів «ХІТ for men» зручні у використанні, стильні та сучасні, з чоловічим характером. Поверхня упаковок глибокого благородного синього кольору, одночасно спокійна приємно-матова і з глянцевими характерними вставками.
  • Спортивні, освіжаючі, підбадьорливі аромати з зарядом позитивної енергії.

Чоловіча доглядова косметика «ХИТ» for men - енергетик для шкіри! Кожен душ з ХІТ-ом це бездоганна чистота, відчуття свіжості, нових сил і піднесеного настрою!