Змінитися, стати більш впевненою у собі, знайти нарешті свій неповторний стиль, стати яскравіше, освіжити своє відображення у дзеркалі, поглянути на світ по-новому, підкреслити красу або просто позбутися сивини. Або, може, допомогти собі зняти втому та стрес... Що об'єднує всі ці процеси? Вірно, — фарбування волосся у компліментарний колір! Волосся це одне з перших, що привертає увагу в жіночому образі, тому все перераховане вище — не перебільшення.


Знайшовши свій ідеальний основний колір волосся, варто доповнити його відповідним тоном брів і вій. Це заповнює бракуючий елемент пазла в образі «нова Я», раблячи його гармонійним і виразним. Сучасні стійкі крем-фарби побутового та салонного використання — кращі жіночі союзники у змаганні за красу.

Ім'я глибокого, стійкого, при цьому дбайливого фарбування — «Permanent Color». Серія стійких крем-фарб для волосся забезпечує фарбування з ефектом 3D touch та бездоганно зафарбовує у тому числі сиве волосся. Засіб містить комплекс Hair protect для захисту волосся і шкіри голови під час фарбування.

Склад спеціалізованої серії крем-фарби для брів і вій ретельно підібраний і доповнений доглядовими компонентами (комплекс масел, D-пантенол, протеїни пшениці, сечовина) для дбайливого фарбування на делікатній ділянці навколо очей.



«Permanent Color» це:

► 24 тони крем-фарби для волосся, — природні та яскраві тони для створення будь-якого бажаного образу.

► 3 найбільш затребуваних тони фарби для брів і вій, що відповідають різним кольоротипам зовнішності.

► Можливість змішування тонів фарби для отримання бажаних відтінків.


Крем-фарби Permanent Color комфортні й економічні у використанні як в салонних, так і в домашніх умовах. Комплект кожної упаковки розрахований на 2 застосування і містить все необхідне для фарбування (пензлик або аплікатор, рукавички, комплект для фарбування і фіксації кольору).


«Permanent Color»: інтенсивність відтінків, різноманітність палітри і нова яскрава ТИ!