Здорове, блискуче, сильне, чисте волосся без лупи - джерело сильної енергетики, краси та впевненості жінок і чоловіків. Так приємно занурити пальці в шовковисті пасма чарівної жінки або наїжачити волосся на голові коханого.

Стреси, збої імунної та нервової систем, перепади температури, спекотний або холодний клімат, зловживання засобами вкладання волосся можуть спровокувати появу такого неприємного явища, як лупа. Така прикра на перший погляд дрібниця швидко зводить нанівець всю красу волосся, іноді разом з упевненістю у собі та гарним настроєм.

Власне лупа або поява надмірної кількості лусочок шкіри викликається дріжджеподібним грибком Pityrosporum ovale. За статистикою цей мікроорганізм є приблизно у 90% населення. Грибок активізується тільки коли відбувається порушення в діяльності сальних залоз, і його стає занадто багато. Тоді й виникає це неприємне і не дуже естетичне явище - лупа. Провокують порушення себорегуляціі вищевказані фактори і недостатній або неправильний догляд за волоссям.


Рішення? М'які ПАРи шампуню для волосся «ВІТОРАЛ» ефективно очищають від лусочок і надлишку шкірного сала, не пересушуючи шкіру голови. Комплекс доглядових компонентів, - масло аргани, протеїни пшениці і масло зародків пшениці - живить волосся від коренів і по всій довжині, зволожує шкіру голови і регулює вироблення себума. А високоефективний протигрибковий компонент нового покоління клімбазол (climbazole) усуває саму причину появи лупи. Октопірокс (піроктон оламін) у свою чергу має активні протигрибкові й антибактеріальні властивості.

Широко відоме латинське слово «VITA» означає «життя», а торгова марка «ВІТОРАЛ» - життєва сила і здоров'я волосся.