«Honeywood» — це казкова країна дитячих фантазій, в якій живуть кумедні різнобарвні тваринки – друзі дітлахів і помічники мам. В Хонивуді геть усі розмовляють віршами, в небі плавають пухнасті пінні хмаринки та витають аромати корисних смаколиків (так-так, навіть морозиво та жуйка Honeywood корисні, и мами залюбки купують їх для своїх діток).

Лінійку створено із гаслом «Кому, якщо не дітям, має належати найкраще із сучасного», тому складові компоненти всіх засобів відзначаються особливою м’якістю та особливо жорсткими вимогами до якості.

Особливості косметичної серії Honeywood:

  • 0% шкідливих компонентів (сульфатів, парабенів, барвників, алергенних віддушек) - гарантія безпеки для найменших і спокою для мами.
  • Найефективніші та потенційно не алергенні діючі активні інгредієнти.
  • Засоби по догляду призначені для двох вікових груп – для найменших янголят та для бешкетників від 3х років.
  • Віршики від друзів-звіряток та опис на зворотній стороні упаковки розвивають дитину та допомагають мамі через гру привчити її до гігієни.
  • Продукція не тестується на тваринах, що підтверджено протоколом Наукового центру превентивної токсикології, харчової та хімічної безпеки ім. ак. Л.І. Медведя МОЗ України.

Асортимент дитячих доглядових засобів, що випускаються під брендом «Honeywood», включає в себе такі види продукції: дитячий шампунь, дитяче масло, пінка для купання малюка, дитячі крем і молочко для догляду за шкірою, гель для душу для дітей, дитяче рідке мило, засоби з антисептичним ефектом для дітей.

У країні Хонівуд

зникнуть сум, нудьга і бруд.

Крем, шампунь і пінки аромат –

радість для звірят і для малят!