Торгові марки парфумерії та косметики виробництва харківської фабрики «АРОМАТ» складають повноцінний асортимент уходових засобів для краси та здоров'я кожного з членів сім'ї, від самих досвідчених дорослих до новорожденних малят.

Потреби самих юних представників наділені пильною увагою, що відображається у нових розробках ТМ «Honeywood» та класичних ТМ «Веселка», ТМ «Аромашка». Під цими брендами випускаються дитячі креми, молочко, масло, рідке мило, шампунь, гель для душу, пінка для купання та дитячі антисептичні засоби.

Окрема ніша у виробництві ТОВ «АРОМАТ» виділена задля створення доглядовіх засобів для підтримки та відновлення здоров'я. Креми-бальзами, гелі та ополіскувачі для рота «Целитель», крем при пігментації шкіри «Anti Pigmin» та шампуні з клімбазолом при проблемі появи лупі «Виторал» реалізуються в аптеках у тому числі.

Популярність в індустрії краси отримав та міцно тримає бренд «Permanent color» з асортиментом крем-фарб для волосся та фарб для брів та вій професійного рівня. Продукція підходить як для домашнього використання власноруч, так і для професійних салонних заходів.

Антисептичні засоби «АРОМАТ» для рук і ніг для дорослих та дітей фабрика розробила, успішно випробувала та розпочала виробляти ще до 2020 року. Хвиля збільшеної популярності стимулювала розширення асортименту форм і різновидів засобів з антисептичними ефектами, — на сайті представлений широкий асортимент гелей, лосьйонів та дезинфікуючого мила.

Виробництво парфумерії — окремий самостійний напрямок у діяльності підприємства. «АРОМАТ парфюмерія» для чоловіків представлена ​​на сайті основними актуальними серіями: Generations, You, Angels, Gins, Black, Gamble, Due to Men, OdorMan.

«АРОМАТ парфюмерія» для жінок можна зустріти з назвами Le choix de L`Imperatrice, Blue Light, Declare, You, Generations, Fantasy Maggio, Neon, Edmond Dupery.

Крім декоративної парфумерії, фабрика «АРОМАТ» довгі роки спеціалізується на виробництві класичних одеколонів, у чому відрізняється успішним досвідом та професіоналізмом.

Основні потужності підприємства працюють задля виробництва косметичних засобів для активної дорослої та молодої аудиторії. Відповідно асортимент цього сегменту представлений у найбільш широкій кількості:

ТМ «Slavia lege artis»: гелі для душу, комплекси із шампунів та бальзамів-кондиціонерів, двофазні спреї для волосся

ТМ «AROMAcode»: гелі для душу, плануються до випуску креми й тоніки для догляду за шкірою обличча та зоною декольте

ТМ «Islet»: нові парфумовані креми для рук

ТМ «ХІТ для чоловіків»: засоби для гоління, засоби після гоління, засоби для вмивання, гелі для душу, шампуні-кондиціонери

ТМ «Жизель»: тональні креми для обличчя

ТМ «АРОМАТ косметика»: креми для рук, креми для ніг

Продукцію, що створюється в стінах харківської фабрики «АРОМАТ», відрізняє контроль якості на всіх етапах виробництва і щире прагнення керівного складу виробляти те, що дійсно потрібно споживачеві.